Az Equal@Work bemutatása

A Momentum Projekttel azonos témában működő, több érdekelt felet összekapcsoló platform.

A Momentum szereti összekötni a pontokat a befogadóbb Európa építését célzó kezdeményezések között. A rabszolgaság és a transzatlanti rabszolgakereskedelem áldozatainak nemzetközi emléknapján a Momentum bemutatta az Equal@work programot.

Az ENAR által indított úttörő platform 2009 óta hozza össze a sokszínűség és befogadás iránt elkötelezett vállalkozásokat, társadalmi partnereket, nem kormányzati szervezeteket, hatóságokat és akadémikusokat, hogy elősegítsék az etnikai és vallási kisebbségek részvételét a munkaerőpiacon. Ezek a szereplők megosztják egymással a jógyakorlatokat, innovatív dimenziókat tárnak fel, és konstruktív párbeszédet folytatnak az etnikai kisebbségek és a migránsok toborzásának, megtartásának és szakmai előmenetelének fokozása, valamint kreatív és előremutató megközelítések kidolgozása érdekében, amelyeknek szilárd üzleti értelme van.

A Momentum szinergiákra törekszik az Equal@workkel, hogy összegyűjtse a tapasztalatokat és az inputokat, és maximalizálja a projekt tevékenységeinek hatását.

Previous
Previous

Mapping obstacles and needs

Next
Next

HÍR 1 - MOMEMNTUM Kick-off találkozó